“Kangur 2020”

🏆 Si çdo vit, edhe këtë herë fëmijët tanë arritën rezultate të shkëlqyera në konkursin kombëtar, “Kangur 2020” 🥇 Ata u vlerësuan me certifikata lavdërimi për arritjen e tyre në këtë konkurs të përvitshëm 🎉 Pavarësisht gjendjes së pandemisë nxënësit e klasave të ndrysme të New York Basic Education morën vlerësimin maksimal!Jemi krenarë për nxënësit tanë! 👏👨‍🏫👩‍🎓👩‍🏫👨‍🎓Ju urojmë të gjithëve suksese të mëtejshme dhe presim me padurim rikthimin tuaj në shkollë! 🎈📚✨👩‍🏫Sepse në New York Basic Education edukojmë dashurinë për dijen! 👩‍🏫👩‍🎓👨‍🎓📚