Provimi i bursës

📚Sot shumë nxënës nga Tirana dhe rrethet u bënë pjesë e konkursit të përvitshëm që organizohet nga Maarif Foundation për të fituar mundësinë e artë të jetë pjesë e familjes tonë të madhe!🏆Për një zgjedhje të zgjuar dhe të ardhme më të mirë bashkohuni me New York Basic Education!🥇Ju urojmë shumë suksese në provimin e bursës!👩‍🏫 Sepse ne edukojmë dashurinë për dijen!